Vuokraa meidät

Vuokraa puotimme omaan tilaisuuteesi

Vuokraamme Riviera Vintagen puotia erilaisiin tilaisuuksiin, kuten PR-tilaisuuksiin, hyvinvointivalmennuksiin, firman innovointipäivään, taidenäyttelyyn, lanseerauksiin, kirjallisuusiltoihin ja kirjajulkkareihin, valokuvauslokaatioksi muotikuvauksiin, viini-tastingeihin tai vaikkapa syntymäpäiväjuhliin (olivatpa juhlat sweet sixteen tai sweet sixty) pikkujouluihin, polttareihin tai tyttöjen iltaan.

Tilat Uudenmaankatu 26:ssa

Tilamme Uudenmaankatu 26:ssa ovat kokonaisuudessaan 100m2, sopivat 40 hengen tilaisuuksiin ja sisältävät seuraavat palvelut:

 • Pitkä pöytä 10-12 hengelle
 • Erilaisia liikuteltavia istuinryhmiä 26-28 hengelle (marmoripöytiä, bistrotuoleja, antiikkisohvia ja nojatuoliryhmiä)
 • 55-tuumainen business-näyttö ja äänentoisto (10-12 hengen pitkä pöytä sijaitsee kätevästi näytön edessä)
 • Keittiö ja wc ovat vieraiden käytössä
 • Antiikkilasit, erilaiset astiastot ja aterimet ovat vieraille käytössä sopimuksen mukaan
 • Kaksi erillistä tilaa ryhmätyöskentelylle: etuosan pienempi tila sekä takaosan iso tila, joka sisältää upean tiiliseinän ja lautalattian. Toinen puoli isosta huoneesta on täynnä ranskaistyyppisiä vanhoja ikkunoita lähes lattiasta kattoon.
 • Kaikki vuokraajat ja heidän vieraansa saavat Riviera Vintagen tuotteista -10% alennuksen.
 • Kaikkiin vuokriin kuuluu concierge-palvelu eli tilassa on aina yksi Riviera Vintagen työntekijä pitämässä huolta, että kaikki toimii ja vieraat viihtyvät.

Hinnoittelu:

 • Yrityksille 250€/h + alv. Minimiveloitus 2h. Usemmasta tunnista alennus. Kysy kokonaistarjousta. 
 • Yksityishenkilöille edullisemmat hinnat. Ota yhteyttä niin sumplitaan sopiva diili.
 • Tarjoilut ja ohjelma erillishinnoittelulle toteutuneen mukaan. Sovitaan budjetti yhdessä!

 

 Kaikki järjestelyt onnistuvat:

Tarvitsetko apua tilaisuuden järjestelyissä? Odottavatko PR-kassit täyttäjäänsä tai pöydät kattauksia tai kukkia? Tarvitsetko taidehistorioitsijan tai inspiroivan hyvinvointivalmentajan tyky-päivään?

Teemme yhteistyötä useiden lähialueen yrittäjien kanssa, joten kannattaa kysyä edullisemmat tarjoukset kauttamme tarjoiluista, kukista tai muusta ohjelmasta.

Kauttamme järjestyy burleskiesitys polttareihin, taidearvioitsija, historioitsija, juhlien juontaja tai vaikka meikkaaja tyttöjen iltaan.

Milloin tiloja voi vuokrata?

Tiloissamme on tällä hetkellä putkiremontti (blaah) tammikuun 2022 loppuun asti. Tilavuokraus aukeaa helmikuun 2023 puolivälistä eteenpäin, mutta varauksia otamme vastaan koko ajan! 

Riviera Vintagen puoti on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 16-18 ja lauantaisin kello 12-15. Kaikki muut ajat sopivat mainiosti vuokraukselle. 

Mitä tilaisuuksia Riviera Vintagen puodilla on jo järjestetty toukokuusta lähtien?

Riviera Vintagen puodilla on järjestetty 100 hengen avajaiset, 40 hengen lehdistötilaisuus, 10 hengen toimittaja-aamiainen, 25 hengen konsulttiyrityksen aamupalatilaisuus, 40 hengen ranskalainen kirjallisuusilta, useampia muoti- ja tuotekuvauksia sekä useita pienempiä yksityishenkilöiden tilaisuuksia.


 

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun eli Heini Hirvoseen puhelimitse +358 40 518 7959 tai sähköpostitse heini@rivieravintage.com ja juonitaan yhdessä lisää!

Lämpimästi tervetuloa meidän olohuoneeseen! Laitetaan bileet pystyyn!

-Heini ja Timo

 

Lisää kuvia tiloistamme

Puotimme on koko ajan liikkeessä. Uusia vintage ja antiikkilöytöjä saapuu sisään ja vanhoja lähtee uusiin koteihin tasaisesti. Tässä muutama lisäkuva tiloistamme. Myytävät tuotteet saadaan siirrettyä helposti sivuun tilaisuuksien tieltä.